Spring til indhold

Om Kulturkasernen

Kulturkasernen - kulturens og frivillighedens mange ansigter

Kulturkasernen huser en lang række aktiviteter indenfor amatørkultur, fritidsaktiviteter og folkeoplysning, bl.a. undervisning, musik, dans, sang, drama, billedkunst, bevægelse og idræt samt en række foreningers og organisationers mødeaktiviteter.

Her har borgere i alle aldre mulighed for at opleve, deltage og involvere sig i kulturelle, sociale og humanitære aktiviteter, og her kan publikum opleve breddekulturen i form af bl.a., teaterforestillinger, kunstudstillinger, koncerter, markeder, foredrag og offentlige møder.

Kulturkasernens mål er at samle det frivillige kulturmiljø, så helheden er større end summen af enkeltdelene, og hvor kulturlivet har mulighed for at vokse og udvikle sig i gensidig inspiration - et kraftcenter for breddekulturen i Holbæk, som markerer sig som et sprudlende samlingssted for den lokale amatørkultur og foreningsliv.

Sidste nyt fra kontoret

Aktuel information fra kontoret på Kulturkasernen

Kontakt

Hvem kan du kontakte på Kulturkasernen?

Find vej

Det kan være vanskeligt at finde vej til Kulturkasernen, men her et lidt hjælp at hente

Visioner

Visionerne for Kulturkasernen er, at der kan skabes et kraftcenter for breddekulturen i Holbæk - et sted hvor både idræt, teater, musik, kunst og andre aktiviteter, der defineres som kultur, kan rummes under samme tag til fælles inspiration og glæde

Kulturkasernens historie

Holbæk Kaserne har gennem et århundrede spillet en væsentlig rolle i byens liv. I dag er dele af den rammen om Kulturkasernen, som huser byens kulturelle foreninger og forbund, men sådan har det ikke altid været


Feedback

Sidst opdateret

15.03.2021

Ansvarlig redaktør

Mikkel Thorning

Kontakt

Kulturkasernen
Kasernevej 43
4300 Holbæk

Mikkel Thorning, koordinator
Telefon: 72 36 51 26 (ingen SMS'er)
E-mail: mthor@holb.dk

Træffes bedst:
Mandag kl. 9-15
Tirsdag kl. 9-15
Onsdag kl. 9-15
Torsdag kl. 9-15
Fredag kl. 9-14

Find vej