Spring til indhold

Referater

Tidligere referater kan rekvireres hos Mikkel Thorning, leder

Seneste referat - årsmøde 20.11.2019

 

 1. Nyt fra Mikkel
  1. Teatercentrum laver sekretariat på KK. Derudover bliver der dagscafé i caféen for skuespillere, teknikere og adm. Endelig bliver salen formodentlig brugt til workshops og konferencer. Jeg holder jer løbende orienteret.
  2. Levi er vores nye medarbejder, som nu er opgraderet til 30t./u. – han har sin daglige gang på Elværket, men kommer ofte på KK og vil bl.a. varetage de opgaver, som Irene har varetaget. Irene stopper medio marts.
  3. Renovering af huset fortsætter. Gavlen på teatersalen er nu fuget og vi venter på 2.etape.
  4. HDK har meldt forfald ift. julestue d.6.12. – der er stadig mulighed for at tage den. 6.3. og 15.5. har været i spil som mulige datoer. Foreningerne bedes tale med baglandet om, hvorvidt nogen vil lægge billet ind.
 2. Nyt fra foreningerne
  1. Y’s Men’s Club holder julemarked weekenden 29.11 – 1.12. – overskuddet går til velgørende formål - alle er velkomne til en hyggestund med gløgg og æbleskiver samt fine dekorationer og andre julegaver.
  2. AOF har fået deres nye ovn op at køre, så de kan tilgodese de mange kursister, som ønsker at lave keramik. Det har givet bedre forhold både for dem, og for de foreninger, som nu har den gamle ovn for sig selv.
  3. Corona har afholdt deres årlige udstilling, hvor 200 mødte op til fernisering. Derudover havde vi besøg af udvalgsformanden til at holde åbningstalen.
  4. Harlekin udvider og har nu fået endnu et hold. Små 80 unger går nu til teater, dejligt.
 3. Formandens beretning (medsendt)
 4. Valg til bestyrelsen
  1. Jane Sandgaard, Torsten Sylvest og Peter Frøslev er alle genvalgt for en to-årig periode
 5. Værts-crews til aprilfestival
  1. Når det færdige program foreligger (februar-marts), sammensættes der er vagtplan. Vi regner med, at der bliver ca. 20 vagter á 3-4 timer, som varetages af et hold på 2-4 personer. Alle foreninger med gang på KK kan deltage.
 6. Evt.
  1. Foreningsportalen: Sæsonbooking åbnes 1.2.2020. Der forventes workshops for de, som har behov, i løbet af januar.
  2. På visionsmødet 20.2. kl.18 arbejder vi med KKs nye FB profil. Stephanie vil guide os gennem nogle praktiske øvelser. Mere om det i indkaldelsen forud for mødet.


Feedback

Sidst opdateret

23.02.2021

Ansvarlig redaktør

Mikkel Thorning

Mikkel Thorning, afdelingskoordinator

Telefon: 72 36 51 26

E-mail: mthor@holb.dk