Spring til indhold

Sidste nyt fra kontoret

Aktuel information fra kontoret på Kulturkasernen (opd. 30. september 2016)

Stillingen som afdelingsleder af Kulturhusene i Holbæk By nedlægges pr. 1.10.

I forbindelse med budgettet for 2018 vedtog det daværende byråd, at flere beslutninger skal træffes lokalt på den enkelte arbejdsplads – såkaldt decentralisering – og at det skal give en besparelse på 10 millioner kroner. Reduktionen i antallet af ledere er et led i udmøntningen af den politiske beslutning. Konkret betyder det, at der den 1. maj vil være ni færre ledere i Holbæk Kommune

Indenfor Kulturskolen, som jo også rummer Elværket, Værftet og Kulturkasernen betyder det at Mikkel Thornings stilling nedlægges pr. 1.10.2018.  Vi er opmærksomme på de udfordringer dette kommer til at give i det daglige indenfor jeres område og der arbejdes på en omorganisering, som Mikkel er indstillet på at blive en del af, såfremt det er muligt.

Ny formand for Kulturkasernens bestyrelse

Kulturkasernens bestyrelse har fået ny formand. Maja Schrøder-Larsen fra HDK (Holbæk Dramatiske Klub) er valgt frem til næste valgperiode, efteråret 2019. Stort tillykke til Maja. Vi glæder os til samarbejdet.

Parkering

Der er tilføjet en ny informationsside vedr. parkeringsregler for området omkring Kulturkasernen. Se under "aktiviteter"

Fredagscafé

I sæsonen 2017-18 vil der være 4 fredagscaféer. Datoerne annonceres på aktivitetssiden. Feedback

Sidst opdateret

01.05.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard